Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων – your GARDEN HELLASΈργα

Από έναν ευρύτατο κατάλογο διάφορων έργων που έχει κατασκευάσει η εταιρία μας παρουσιάζονται τα παρακάτω παραδείγματα, κάθε ένα από αυτά είναι χαρακτηριστικό για διαφορετική κατηγορία χρήσης του.

ISLAND, κέντρο ψυχαγωγίας στη Βάρκιζα

ISLAND, κέντρο ψυχαγωγίας στη Βάρκιζα

«Τα επιχειρηματικά σχέδια παραμένουν “οράματα”, αν δεν έχουμε την ικανότητα να  επιλέξουμε τους πλέον κατάλληλους συνεργάτες για την πραγματοποίησή τους. Πόσο μάλλον στη δική μας περίπτωση, όπου η – κυριολεκτικά – δημιουργία ιδανικού τοπίου ήταν βασική προϋπόθεση για την επιτυχία της επιχείρησής μας.

Γι’ αυτόν το λόγο αισθάνομαι υπερήφανος για την επιλογή της Gargen Hellas,  η οποία όχι μόνο συνέβαλε αποφασιστικά στη δημιουργία του Island, αλλά και συνεχίζει να είναι μαζί μας τόσο για τη συντήρηση όσο και για τη συνεχή εξέλιξή του ομίλου για παραπάνω από 10 χρόνια.»

Χρύσανθος Πανάς
Ιδιοκτήτης ISLAND

Σχολικές εγκαταστάσεις Ελληνογερμανικής Αγωγής

Σχολικές εγκαταστάσεις Ελληνογερμανικής Αγωγής

«Τα εκπαιδευτήριά μας συνεργάστηκαν και εξακολουθούν να συνεργάζονται επιτυχώς με τη Garden Hellas, για τη φύτευση και συντήρηση του περιβάλλοντα χώρου αυτών. Η εκτέλεση εργασιών είναι άριστη και επισημαίνουμε ότι ο κ. Παπασταθόπουλος και όλη η εταιρία του είναι τυπικοί και μας παρέχουν την καλύτερη δυνατή υποστήριξη.»

Σταύρος Σάββας
Πρόεδρος Δ.Σ. & Διευθύνων Σύμβουλος
ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ Α.Ε.

Μεγάλος κήπος στο Μαρκόπουλο

Μεγάλος κήπος στο Μαρκόπουλο

«Ευχαριστούμε τη Garden Hellas που έδωσε σάρκα και οστά στο όραμά μας.
Τον τεράστιο αλλά ανώμαλο χώρο του κήπου μας κατάφερε να τον μετατρέψει σε ένα ιδανικό ελληνικό τοπίο, που σέβεται το μικροκλίμα της περιοχής και που το απολαμβάνουμε εμείς και οι φίλοι μας στο έπακρον, μέρα νύκτα.

Η δε συντήρησή του… άψογη.»

Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης
Ιδιοκτήτης μεγάλου κήπου στο Μαρκόπουλο