Φωτισμός

Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων – your GARDEN HELLASΦωτισμός

Είναι γεγονός ότι κήπος χωρίς φωτισμούς ασφαλείας και εσωτερικών δρόμων – οδεύσεων δεν νοείται. Όμως είναι αυτοί αρκετοί;

Ποιος δεν θέλει να «ταξιδεύει» σε στιγμές ηρεμίας μετά τους εξοντωτικούς ρυθμούς της καθημερινότητάς που περιορίζουν δραστικά τον ελεύθερο του χρόνο; Να απολαμβάνει στιγμές προσωπικές, να δημιουργεί ιδανικό «τοπίο» για συναντήσεις κοινωνικές το βράδυ;

Ποιος δεν ονειρεύεται έναν υπέροχο κήπο με ή χωρίς το φως του φεγγαριού;

Γι αυτόν το λόγο, ο γενικότερος φωτισμός του κήπου καθίσταται πολύ σημαντικός και το αποτέλεσμα είναι μαγευτικό όταν αυτός γίνεται επιτυχημένα.

Και είναι αυτός ο λόγος που η εγκατάσταση φωτισμού από τον ίδιο τον κατασκευαστή του κήπου αποκτά τεράστια σημασία. Γιατί μόνο αυτός μπορεί να ξέρει καλύτερα από κάθε άλλον την εφαρμογή φωτισμού που απαιτείται για να αναδείξει το χώρο, τα φυτά και τις κατασκευές όπως ο ίδιος τα έχει σχεδιάσει «δημιουργώντας» το τοπίο σας.

Γι αυτό και οι ειδικευμένοι ηλεκτρολόγοι είναι αναπόσπαστα μέλη των συνεργείων μας. Αφού μόνο έτσι μπορούμε και ολοκληρώνουμε ακόμη και την πιο απαιτητική εφαρμογή φωτισμού που σχεδιάζουμε. Με πάντα χαμηλού βολτάζ μεγάλη ποικιλία επιλεγμένων φωτιστικών και ηλεκτρολογικών υλικών διεθνώς φημισμένων κατασκευαστών, τα οποία επιπλέον εκμηδενίζουν τις πιθανότητες ηλεκτροπληξίας και εξασφαλίζουν μέγιστη αντοχή στις σκληρές καιρικές συνθήκες και στο χρόνο.